نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

ادامه اختلافات عراق و ترکیه بر سر خط لوله صادرات نفت

ادامه اختلافات عراق و ترکیه بر سر خط لوله صادرات نفت در شرایطی که ترکیه از جریان دوباره نفت از خط لوله عراق_ترکیه خبر داده، عراق اعلام کرد مذاکرات هنوز تکمیل نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۶۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یه نقل از اویل‌پرایس، در حالی که ترکیه در روز دوشنبه اعلام کرد صادرات نفت عراق از خط لوله مسدود شده در این هفته از سر گرفته می‌شود، اما عراق می‌گوید مذاکرات همچنان در جریان است.

طبق گفته یکی از مقامات رسمی عراق:«جلسات بیشتری برگزار خواهد شد تا مشخص شود ترکیه چقدر انعطاف پذیری نشان خواهد داد».

این اظهارات حاکی از آن است که مذاکرات هنوز تکمیل نشده و عراق انتظار عکس‌العمل بیشتری را از سوی ترکیه قبل از سرگیری جریان نفت دارد.

اتاق بازرگانی بین الملل جریان نفت از خط لوله عراق به ترکیه را در ماه مارس متوقف کرد و به ترکیه دستور داد 1.5 میلیارد دلار غرامت به دولت عراق برای صادرات غیرقانونی نفت توسط دولت اقلیم کردستان عراق بین سال‌های 2014 و 2018 پرداخت کند. صادرات این نفت از خط لوله عراق_ترکیه و بندر جیحان انجام شده است. اما قرارداد بین ترکیه بغداد و دولت منطقه کردستان هنوز تکمیل نشده است.

این اختلاف به وجود آمده بین شرکت بازاریابی نفت عراق، دولت نیمه خودمختار کردستان و ترکیه، جریان نفت از طریق این خط لوله حیاتی را از 25 ماه مارس مختل کرده است. گفتگو بین این سه گروه ماه‌ها طول کشیده و جریان 400 هزار بشکه نفت در روز از طریق این خط لوله متوقف شده است.

وزیر نفت عراق در ماه مه گفت بغداد و اربیل طی حداکثر دو هفته به توافقی در مورد صادرات نفت از اقلیم کردستان می‌رسند. اما 5 ماه از آن زمان گذشته و هنوز توافقی صورت نگرفته است.در این بین، اقلیم کردستان عراق میلیاردها دلار از درآمد نفتی خود را از دست داده است.

عراق به عنوان دومین تولید کننده بزرگ نفت اوپک پس از عربستان، در حال حاضر نفت خود را تنها از پایانه‌های جنوب کشور صادر می‌کند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار